Hoe u de digitalisering van uw fabriek kunt evalueren met IIoT-Calculators

Voordat u investeert in nieuwe technologie, moet u de voordelen, risico's en de tijdlijn van het rendement op uw investering kennen. In dat opzicht verschillen Industrial IoT-diensten niet van andere ontwrichtende technologieën in een traditionele markt.

Deze technologieën met hun goede betrouwbaarheid, veel voordelen en een hoge ROI (rendement op investeringen), moesten vroeger handmatig geanalyseerd worden. Men moest ze eerst testen, toepassen in kleine applicaties en er grote discussies over voeren. Tegenwoordig is deze draadloze en digitale communicatie geïntegreerd in allerlei dagelijkse werkzaamheden, zodat ze met hun vele voordelen en toepassingen heel bekend zijn geworden.

Met het gebruik van IIoT, kunt u meerdere digitale diensten toepassen om in alle industriële segmenten verschillende problemen op te lossen. Elke dienst biedt meerdere voordelen, afhankelijk van de toepassing. Daarmee kunnen de IIoT cloud-gebaseerde diensten belangrijke gegevens doorgeven voor fabrieksoptimalisatie. Daarentegen verschilt de ROI van project tot project, omdat het resultaat van elk project afhankelijk is van individuele factoren.

Maar hoe vindt u de ROI van uw bedrijf? Wij hebben een oplossing. Door onze nieuwe applicatie Industrial IoT Calculator kunt u de kosten en opbrengsten gemakkelijk visualiseren. Deze hulpmiddelen beantwoorden snel vragen en geven algemene informatie over de applicatie.

Interessant hè? Laten we samen meer over deze 'Calculators' leren.  

Inhoudsopgave


Verbeter het vermogensbeheer in uw fabriek

Hoeveel apparaten heeft u in uw fabriek? Dit is een gemakkelijke vraag voor veel van onze lezers. Maar hoeveel van die apparaten zijn van merk A of merk B? Dit is wat moeilijker te beantwoorden.

Zonder een direct antwoord op deze vragen, moet u aannames doen over de bedrijfs- en onderhoudsrisico's van de fabriek. Een fabriek met veel apparatuur zorgt voor een ingewikkeld beheer van reserveonderdelen.

Dit kan een probleem zijn wanneer een apparaat zonder voorafgaande kennisgeving verouderd is en het tijd is voor onderhoud. Uw apparaat heeft misschien onderdelen nodig die ontbreken, waardoor verloren werkuren ver- of zelfs drie- dubbelen. De IIoT diensten zoals Netilion Analytics, zijn ideaal om te helpen bij dit probleem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de algemene gegevens van de fabriek beheren, de onverwachte problemen met onderdelen verminderen, veroudering tegengaan, enzovoort.

Simuleer nu uw scenario met een IIoT calculator om erachter te komen hoeveel kritieke en verouderde bedrijfsmiddelen u heeft en hoeveel daarvan gevaar lopen.

Als u meer wilt lezen over IIoT en hoe het uw fabriek kan helpen, geven wij hier een artikel dat u misschien ook leuk vindt.

banner_roi2


De werkefficiëntie in uw fabriek verbeteren

Moest u u ooit door een stapel documenten heen worstelen of een diagnose vinden voor een belangrijke interpretatie? Wij weten hoe lang het kan duren om de juiste informatie te vinden, zeker als er slechte toegang tot de informatie is. Op de lange termijn kan dit uw fabriek tijd en geld kosten.

Elk apparaat in uw fabriek heeft al veel belangrijke informatie die u kunt gebruiken om problemen te kunnen oplossen en zelfs te kunnen overkomen. Tegenwoordig is het draadloze en digitale netwerk een eenvoudige manier om deze bedrijfsmiddelen in de cloud te integreren.

De Industriële IoT cloud-gebaseerde diensten, zoals ons Netilion Ecosysteem, kan gemakkelijk alle diagnoses van het veld op een dashboard zichtbaar maken. Hierdoor heeft u een goed overzicht en kunt u Netilion Health gemakkelijk gebruiken om de oorzaak van een probleem te achterhalen en het te verhelpen.

De Netilion Library zorgt ook voor een goed overzicht, maar dan van documenten gevestigd op één digitale plek. Deze toegang van diensten biedt een snelle reactie op incidenten en het vermindert storingen van apparatuur. Dit komt omdat u de oorzaak kunt onderzoeken en aan het probleem kunt werken voordat het proces stokt.

Tenslotte kan Netilion meer vrijwaren dan alleen de technische documentatie van uw apparaat. Het onderhoudsteam kan kalibratierapporten, foto's, onderhoudsschema's en nog meer informatie van een apparaat bekijken.

Bekijk onze Industrial IoT calculator en ontdek hoe u het productieproces van uw fabriek kunt verbeteren.

Als u deze post nuttig vond, deel het dan met je collega's op sociale media met behulp van de tag #Netilion.

Tot ziens!

Blijf op de hoogte van de wereld van IIoT en Netilion.

Abonneer nu op onze nieuwsbrief om informatieve artikelen te ontvangen. Door u in te schrijven gaat u ermee akkoord dat u het Privacybeleid hebt gelezen en accepteert. U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven.